eggplant pickled
eggplant pickled
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
كيف حالكم يا حلوين يارب تكونو كلكم بخير كل سنة وكلكم طيبين ويارب يتقبل صيامنا ويغفر ذنوبنا
انا النهاردة حبيت انزل اهم المقبلات المصرية وهو الباذنجان المخلل وسامحوني لو كان حد نزله قبل كدة انا اعرف ان كل بلد وليها طريقة اتمني الطريقة دي تعجبكم لانها لذيذة ومحبشة زي ما بيقولو ولاد البلد
بسم الله الرحمن الرحيم
اول حاجة طبعا نغسل الباذنجان كويس ونقطع العرف بتاعه وبعدين نقليه
هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 640x480 و بحجم 45KB. |
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>نضغط عليه بالشوكه لما نلاقيه طري نعرف انه استوي ننشله من الزيت ونحضر الخلطة
هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 640x480 و بحجم 29KB. |
قرنين فلفل حامي و2 فلفل رومي ويفضل لو الوان و ثوم زي ما في الصورة وشوية ملح و نعناع جاف وشوية كمون ونصف فنجان خل معلش انا بعمل المقادير بالبركة حسب التعود علشان كدةحطيت صورتهم علشان تقدرو حجم الكية
هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 640x480 و بحجم 39KB. |
نفرم كله في الكبة مع بعض ونحط عليهم الخل ونبدا نفتح الباذنجان ونحشي باخلطة وفي الاخر نعصر عليه ليمون
هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 640x480 و بحجم 40KB. |
</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>وشوفي فلفل الالوان عمل شغل ازاي
علي فكرة الاسم اللي علي الصورة اسمي في جروب
وتاكلي احلي فاتح شهية وبيبقي ادمان علي سفرة رمضان يارب يعجبكم وسلام عليكم
nour- زائر
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى